Websites tai chi workshop nederland bottom www.taichiworkshopnederland.nl Mail: contact@catchinggames.com

Visie


Wij zijn gefascineerd hoe games op een speelse manier mensen met elkaar kunnen verbinden. Games hebben een doel dat een gedeeld doel kan worden. Dit maakt het mogelijk om relaties te leggen tussen mensen en omgevingen die anders nooit met elkaar in verbinding waren gebracht. De eindeloze mogelijkheden die deze ideologie met zich meebrengt is wat ons het meest fascineert.


Wij ontwikkelen projecten die voorzien in de behoefte van de gebruikers. Daarom besteden we veel tijd aan de feedback die krijgen vanuit onze community en van professionals om ons heen.


Ons kleine team maakt het mogelijk om makkelijk te manoeuvreren en in te spelen op nieuw gestelde doelen en targets. Zo proberen we altijd zo snel en efficiënt mogelijk te komen tot het gewenste resultaat.


Onze focus ligt op het neerzetten van een interactieve atmosfeer waarin elke betrokken persoon in staat wordt gesteld om zijn ideale rol in het grote geheel neer te zeten. Dit geld voor alle intern, als ook voor alle klanten en partnerships die Catching Games heeft.


Onze werk mentaliteit is ambitieus, open, dynamisch en gestructureerd. Dit maakt het mogelijk om dingen gedaan te krijgen en dromen, en ideeën tot leven te brengen. Er is ruimte voor reflectie en voor verbetering. We bouwen, testen, reflecteren en verbeteren. Niet alleen in onze projecten maar ook binnen ons bedrijf. Agile, Scrum en workflow methodieken liggen rond het hard van ons bedrijf.


Missie


Catching Games is een jong, snel groeiende ambitieuse onderneming die is gefocust op de ontwikkeling en publiseren van software en crossmedia projecten met een innovatief en creatief karakter.

Om dit te bereiken hebben we de volgende kernwaarden: