Websites tai chi workshop nederland bottom www.taichiworkshopnederland.nl Mail: contact@catchinggames.com

Wordt deel van ons team


Catching Games is een jong, snel groeiend ambitieus bedrijf dat gefocust is op het ontwikkelen en publiceren van software en crossmedia projecten met een innovatief en creatief karakter.


Iedereen bij Catching Games houdt van het werk dat hij doet. Of het nu het bedenken van ruimteschepen is of het ontwikkelen van een applicatie. We werken met veel toewijding aan onze projecten, en we verwachten niet minder van iedereen die onderdeel zou willen worden van ons team.


Werken aan de projecten van Catching Games geeft je de mogelijkheid om zowel aan je professionele als persoonlijke competenties te werken. Het werken in een klein team zorgt voor korte communicatie lijnen en het nemen van verantwoordelijkheid voor de acties die je doet. Creativiteit zowel als brainpower en technisch inzicht zijn een must.


Op dit moment hebben we geen jobs openstaan. Maar we zijn wel altijd op zoek voor nieuwe en getalenteerde mensen. Als je denkt dat je een bijdrage kunt leveren aan Catching Games als een getalenteerde (grafisch) designer, concept kunstenaar, programmeur, producer, marketeer of Publisher, voel je vrij om ons te mailen met je motivatie, CV en portfolio. Je kunt ons bereiken via:jobs@catchinggames.com


Stages


Ben je een gedreven, gepassioneerde persoon op zoek naar een stageplek om je  skills te ontwikkelen? Catching Games heeft elk half jaar 2 of 3 stageplekken beschikbaar.


We verwachten een serieuze houding van de stagiaires die stage willen lopen bij Catching Games. Als Stagiair wordt van je verwacht dat je zelfstandig kan werken in een dynamische omgeving. Voor meer vragen, neem contact op:


stage@catchinggames.com