Websites tai chi workshop nederland bottom www.taichiworkshopnederland.nl Mail: contact@catchinggames.com

Projecten


Wanneer we niet aan het werk zijn aan projecten dan zijn we aan het nadenken over onze projecten. Wanneer we niet aan het nadenken zijn over onze projecten, dan zijn we aan het dromen over nieuwe projecten. Wanneer we niet aan het werken, nadenken, of dromen zijn over nieuwe projecten dan zijn we waarschijnlijk aan het gamen.


Innebula

Innebula speelt zich af in de nabije toekomst waar de mensheid de grenzen van de aarde heeft verlaten en onderdak zoekt in het universum doormiddel van ruimte kolonisatie.


Volg missies om ervaring op te doen. Wordt een kolonist of ruimte piraat. Jouw vaardigheden in de kunst van ruimte oorlogen, grondstofwinning, handel, diplomatie en samenwerking zullen worden beproeft.


Heb jij de skills in je om het universum te beïnvloeden?


Innebula de nieuwe strategie MMO is live in Beta en kan worden gespeeld op: www.innebula.com

Speciale features:


Verhaal achter Innebula


De eerste ideeën voor Innebula begonnen in 2008. Als kunstenaar was Anke Kuipers vaak bezig met grote installaties in musea waarin de ruimte vaak een belangrijk onderdeel werd van het kunstproject. Verschillende thema’s kwamen aan bod in haar werk zoals; identiteit, globalisatie en de buitenaardse ruimte. Op een zeker moment was Kuipers bezig aan een project om speciale zaden te maken die het mogelijk zouden kunnen maken om terra vorming te creëren op onherbergzame locaties als de maan en andere verlaten planeten.


Dit is waar de eerste ideeën ontstonden voor de game ‘Innebula’ dat letterlijk in het Engels betekend; ‘nevels van de ruimte’. Innebula is een spel die eindeloze mogelijkheden biedt voor ons als gamedesigners en zal daarom nooit volledig af zijn.


De ontwikkeling van Innebula begon in 2010. De beta van Innebula kwam uit in 2011. De definitieve release wordt nog verwacht.

Overige projecten


Momenteel werken we hard aan nieuwe projecten. Zo hebben we community software ontwikkeld waarvan we gebruik hebben gemaakt om de community voor FloraHolland op te zetten.


 

Meer projecten zijn onderweg…